A kosár üres


Váltóáramú (AC/DC) AWI és MMA inverterek

A feltüntetett készletinformáció 10 percenként frissül, ezért a frissítések között a készlet változhat!


Lássuk, mi is az a hegesztés!
 
A hegesztési folyamatot arra találták ki, hogy különböző fém részeket oly módon illesszünk össze, hogy azok később ne váljanak szét. Ezt nevezik oldhatatlan kötésnek.
 
A hegesztési eljárást már több évszázaddal ezelőtt feltalálták, azonban igazán csak a XIX. században terjedt el az alkalmazása.
 
A hegesztés alapelve, hogy az összekapcsolni kívánt fémek anyagát az illesztés helyén egy kissé megolvasztják, ily módon „összeolvadnak”. Egy másféle eljárás, mikor egy harmadik anyag segítségével, annak beolvasztásával illesztik össze az anyagokat.
 
Többféle hegesztési eljárás létezik, ezeket általában két nagy csoportba lehet osztályozni, ezek pedig az ömlesztő, illetve a sajtoló hegesztési technológiák.
 
A két eljárás közti különbség, hogy míg ömlesztő hegesztésnél az alapanyagokat úgy olvasztják össze, hogy a köztük lévő rés megszűnjön, s esetleg egy harmadik féle anyag is bekerül a kötésbe, majd pedig az illesztésnél úgynevezett varratot képeznek. Sajtoló hegesztéskor viszont az eljárás lényege, hogy a különféle fémek közt molekuláris szinten létesítsenek kapcsolatot, miáltal azok úgy válnak eggyé, hogy a fémeket nem kell külön megolvasztani.
 
Hegesztőgépek
 
Szeret barkácsolni, vagy esetleg a munkájához elengedhetetlen a szerszámok és gépek napi használata? Akkor Ön is nagyon jól tudja, hogy egy megbízható szerszámnál nincs is fontosabb, hiszen nem elég, hogy biztonságosnak kell lennie a vele való munkának, de a kiváló teljesítmény is alapkövetelmény.
 
Ugyanígy igaz ez a hegesztőgépekre is. Mi nagyon jól tudjuk ezt, épp ezért kizárólag elismert és megbízható márkák termékeit forgalmazzuk webáruházunkban, ilyen például az AWI hegesztőgép is.
 
Cégünk széles palettáját kínálja a hegesztés technikához kapcsolódó alkatrészeknek, kiegészítőknek és gépeknek, így nálunk vásárolhat hegesztőgépet, hegesztő elektródát, de invertert és trafót is.
 
Vásároljon munkájához szükséges felszerelést egy megbízható és számos referenciával rendelkező vállalkozástól! Ne bízza a véletlenre és inkább tegye le voksát a biztonságos munkavégzés mellett: használjon Ön is magas minőségű hegesztőgépeket és hívjon minket, munkatársaink készséggel válaszolnak kérdéseire!
 
Minőségi és tiszta munka: AWI hegesztés
 
Az AWI hegesztés, azaz argon védőgázas, volframelektródás ívhegesztés hatékony, minőségi és innovatív hegesztési eljárás, amely számos előnyének köszönhetően széles felhasználási körben népszerű lehetőség.
 
Az AWI hegesztés tulajdonságai és előnyei:
 
·         Magas minőséget biztosít minden esetben
·         Pontos, precíz eljárási forma: hibátlan végeredmény biztosítható minden körülmény között
·         Tiszta munkavégzés és eredmény: salakanyag nem termelődik, a végeredmény nem igényel tisztítást
·         Szinte minden típusú fém hegesztése során alkalmazható az AWI hegesztés: leggyakrabban alkalmazott területek: alumínium, rozsdamentes acélötvözetek, stb.
·         Kézi és automatizált eljárás során is alkalmazható
·         Gyakori felhasználási területek: repülőipar, nukleáris ipar, élelmiszeripar, vegyipar, stb.
·         Számos egyéb előny és tulajdonság
 
Cégünk magas minőségű és megbízható felszerelést, illetve kiegészítő kellékeket kínál AWI hegesztési eljárásokhoz, melynek köszönhetően maximális pontossággal kivitelezett végeredmény érhető el. Tekintse meg weboldalunk széles termékkínálatát és válogasson igényeinek megfelelően, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!
 

Hegesztőberendezések, plazmavágók, akkumulátortöltők és indítók: Hód-Welding Kft.

Hód-Welding Szerszámgépek | Hegesztőgépek, hegesztő inverterek | Plazmavágók | Többfunkciós gépek | Kapcsolat | W-hg

© Copyright (A weblapon megjelenő tartalom felhasználása engedélyhez kötött.)

Facebook
Google+
YouTube
Twitter
Flickr
Tekintse meg fotóimat a Flickr-en!
Pinterest
Blogspot
Blog

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Tovább