A kosár üres


Automata töltők

A feltüntetett készletinformáció 10 percenként frissül, ezért a frissítések között a készlet változhat!

Találatok: 1 - 14 / 14

Ha lemerül az akkumulátor
 
Elindul a munkába, vinné a gyerekeket iskolába, lenne egy fontos fuvar vagy bármi sietős dolog – ám az autó nem indul. Ilyenkor jön a helyzet felismerése: talán lemerült az akkumulátor a gépjárműben. Igen ám, de ha gyors pótlásra van szükség, akkor még a közeli benzinkút is túl messze van. Ilyenkor mentheti meg a helyzetet és orvosolhatja a problémát egy akkumulátortöltő.
 
Webáruházunkban többféle típusú akkumulátortöltő is kapható, választékunkban talál automata, hagyományos és inverteres akkumulátortöltőket. Kinek érdemes beszerezni egy ilyen eszközt? Akiknek nagyobb gépjárműflottája van a vállalkozásában, olyan családoknál ahol több gépjármű is használatban van, de legfőképp azoknak nyújt nagy biztonságot, akiknek az autójuk a munkaeszközük, hiszen nekik számít leginkább a gyorsaság és megbízható működés.
 
Ha minőségi akkumulátortöltők közül szeretne válogatni, nézze végig kínálatunkat, és keresse bizalommal szakértő munkatársainkat, készséggel állunk mindenben rendelkezésére!

Hegesztőberendezések, plazmavágók, akkumulátortöltők és indítók: Hód-Welding Kft.

Hód-Welding Szerszámgépek | Hegesztőgépek, hegesztő inverterek | Plazmavágók | Többfunkciós gépek | Kapcsolat | W-hg

© Copyright (A weblapon megjelenő tartalom felhasználása engedélyhez kötött.)

Facebook
Google+
YouTube
Twitter
Flickr
Tekintse meg fotóimat a Flickr-en!
Pinterest
Blogspot
Blog

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Tovább