A kosár üres
 
On-line szervizfutár igénylő kitöltéséhez kattintson a szövegre vagy az alábbi képre!

Tel.: (62) 645-345

Vállalkozásunk a szervízszolgáltatást kiemelten kezeli. Célunk a régióba tartozó cégek szerviz igényeinek minél szélesebb körét kielégíteni. Ezen célok elérése érdekében számíthatunk a szakszerű és hatékony munkát végző kollegáinkra, amit mi sem bizonyít jobban, hogy az általunk forgalmazott termékek hivatalos márkaszervizeként is funkcionál a vállalkozás.

 

Természetesen ez magában foglalja más gyártók termékeinek szervizelését és biztonsági felülvizsgálatát is. Folyamatos alkatrész és fogyóanyag ellátást biztosítunk, melynek célja, hogy ügyfeleink mindent a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben, egy helyről szerezzenek be.

 

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy felhívjuk a vállalkozások figyelmét a gépkarbantartás előnyeire. A karbantartások rendszeres elvégzése akár évekkel növelhetik a berendezések élettartamát, illetve jelentős mértékben csökkenti a köztes időszakok alatt előforduló meghibásodásokat, ezáltal a gépet nem kell a termelésből kivonni.

 

Lehetőség van ezen szolgáltatás szerződéses keretek közt történő igénybevételére. Ez a megegyezéstől függően jelenthet fél vagy negyedéves rendszerességgel történő karbantartást is.

 

Szerződéses karbantartásunk kiterjed a szerződésbe foglalt berendezések karbantartására, mechanikai és műszeres vizsgálatára, biztonságtechnikai felülvizsgálatára, javítására és a karbantartások közötti készenléti szervizre.

Szervizszolgáltatásunk
 
Elromlott a gépe? Nincs ideje szervizbe vinni? Ezekre a gondokra megoldást nyújthat szervizfutár szolgáltatásunk, melyet egy igénylőlap kitöltésével online megrendelhet. Futárszolgálatunk gyorsan kiér Önhöz és gépét elhozza műhelyünkbe.
 
Megelőzhetjük gépeink meghibásodását, ha odafigyelünk a karbantartásra. Folyamatos szervizelés mellett nem érhet minket kellemetlenség. Már az első szerviz után látni fogja, hogy érdemes  bizonyos időközönként szakembernek megmutatni a gépeinket.
 
Miért válassza szervizünket?
 
-          mert időt takaríthat meg szervizfutár szolgálatunk által
-          megbízhatóan dolgozunk
-          gyorsan elkészülünk a javítással, szervizeléssel
-          nem kell hosszú időre leállni, vagy lelassítani a munkát a gép hiánya miatt
-          nagy szakértelemmel javítjuk gépét
-          nem csak márkaszerviz vagyunk
-          a rendszeres karbantartás is megoldható szerződéssel
 
Vegye még ma igénybe szolgáltatásunkat, általunk gyorsan megkapja a szakszerű segítséget! Keressen minket bizalommal!
 
 

Hegesztőberendezések, plazmavágók, akkumulátortöltők és indítók: Hód-Welding Kft.

Hód-Welding Szerszámgépek | Hegesztőgépek, hegesztő inverterek | Plazmavágók | Többfunkciós gépek | Kapcsolat | W-hg

© Copyright (A weblapon megjelenő tartalom felhasználása engedélyhez kötött.)

Facebook
Google+
YouTube
Twitter
Flickr
Tekintse meg fotóimat a Flickr-en!
Pinterest
Blogspot
Blog

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Tovább